Lietuviai LUCID DREAM – amerikiečių leiblo rankose

Kovo mėnesį prekyboje oficialiai pasirodė debiutinis lietuvių Aro Žemaičio ir Mindaugo Raudonio muzikinio projekto LUCID DREAM leidinys. Šie vaikinai savo kūrybines idėjas vysto jau keletą metų kaip nepriklausomi muzikos kūrėjai ir didžėjai. Iš vakarinės Lietuvos dalies kilęs muzikinis projektas pasižymi filtruotomis vokalinėmis variacijomis, veržliu ir užkeliančiu electro house ritmu susipinančiu su griežtais ir kategoriškais tech garsais.

Projekto LUCID DREAM kūrybos platinimu užsiimanti Lectro Chik Records įrašų kompanija daugiausia leidžia electro house muzikos stiliaus kūrinius, o savo sąskaitoje turi jau virš 30 plokštelių bei skaitmeninių muzikos įrašų. Šiai įrašų kompanijai savo kūrybą patikėjo tokie atlikėjai kaip Jorge Jaramillo iš grupės WHO DA FUNK (J.A.V.), Abigail Bailey (Didžioji Britanija), Adam Rynhart (Didžioji Britanija) bei kolektyvai ATOMIC BRAIN (Kolumbija), MENNABROS (Italija), BLOODY MARYS (Kolumbija) ir kiti.

Šiuo metu Majamyje (J.A.V.) vykstančioje pasaulinėje muzikos industrijos mugėje Winter Music Conference 2007 Lektro Chik Records pristatė savo leidinius. Kartu buvo pristatyta ir naujasis Lucid Dream EP. Vienas iš šio leidinio kūrinių – I Can Try susilaukė muzikos pasaulyje gerai žinomų prodiuserių komandos iš Izraelio THE FLASH BROTHERS dėmesio. Jie įvertino užkeliantį ir drebinantį kūrinio house stilių ir įtraukė šį įrašą į savo grojaraščius bei tariasi su autoriais dėl naujų bendrų darbų.

Iš trijų dainų susidedantis leidinys Lucid Dream EP parduodamas elektroninėje skaitmeninių įrašų parduotuvėje Beatport, adresu www.beatport.com/lectro+chik. Na, o projekto autoriai jau sulaukė dėmėsio ir iš kitų leidybinių firmų tokių kaip Three Beat Records, Style Driver Records bei Digital Vinyl Recordings.

www.lectrochikrecords.com
www.myspace.com/luciddreamsite