MAXIMO PARK turės savo vardinį alų

Britų roko kolektyvas MAXIMO PARK prieš gruodžio 15 d. įvyksiantį koncertą Newcastle mieste nusprendė pradžiuginti savo gerbėjus. Ta proga jie pradėjo alaus liniją, pavadintą “Maximo Brown Ale”.

Iš tiesų, tie kurie šį bei tą išmano apie anglišką alų, tikriausiai suprato, kame šuo pakastas. Taip, tai tas pats rudas ir nepakartojamas “Newcastle Brown Ale”. Tiesiog alaus darykla “Tyneside Brewers” pasiūlė grupei susikurti savo brendą, ko pasekoje buvo pagaminta dešimtys tūkstančių butelių šio alaus.

MAXIMO PARK frontmenas Paulas Smithas džiaugėsi, jog per tokį trumpą laikotarpį grupei atsitiko daug nuostabių dalykų ir galimybė kolektyvo vardui puikuotis ant šio alaus etiketės yra ne išimtis.

“Būtų tiesiog nuostabu, jei mūsų grupės vardas prilygtų Newcastle sinonimui, kaip kad yra su Brown Ale. O tai, jog mums suteikta garbė sudarkyti etiketės vardą tikrai verčia juoktis”, – gyrėsi Paulas.

Anglijoje labai populiarius MAXIMO PARK šiemet garsino singlai “Our Velocity”, “Books From Boxes”, “Girls Who Play Guitars” ir naujausias “Karaoke Plays”