Antivalentinas

Jau prieš geras kelias savaites niekaip negalėjau suprasti, kodėl visi didžiųjų prekybos centrų atsiunčiami katalogai nuspalvinti raudonom spalvom ir pusė informacinio žurnalo reklamuoja ypatingas kinietiškas šiukšlytes. Nepatikėsite, man nedaėjo, kol draugė nepasakė. Va ką reiškia nešvęsti visuotinės meilės šventės nuo pat vidurinės baigimo laikų.

Priverstinė vienišųjų depresija

Esate vienišius? Jums visi skalambija apie meilės šventę ir norite pjautis venas, nes niekas jūsų nemyli? Dėl Dievo meilės… Nereikia.

Tuo metu, kai visi susiporavę giminės ir artimieji raunasi plaukus, kaip čia labiau išraudoninti tą raudonąją parduotuvinę datą, galima labai neblogai praleisti laiką. Svarbiausia sąlyga – savęs nesigailėti.

Patikrinta

Mokyklą baigiau prieš šešis metus. Tuomet valentynkė buvo smagi šventė, nes per pertraukas grodavo muzika ir pirmame aukšte stovėdavo meilės pašto dėžė. Kadangi buvau prie šiokių tokių aktyvistų, tai būdavo proga pasiplauti nuo pamokų ir pabūti pašto karveliu, ir tuo pačiu išsiaiškinti, kas mokykloje myli gražiausią vaikiną :) bet ir vėl ne apie tai..na aš tiesiog bandau priminti, kaip buvo smagu…

O dabar gi, kai metai bėga, reikia išsiaiškinti, kokios naudos galima išpešti iš tos datos.

Na visi jau restoranai būna šimtu procentų rezervuoti (apgailėtina vien dėl to, kad tai masiškesnis reiškinys negu naujųjų sutikimas ir romantikos pilnai užgrūstame restorane aš nematau…na, bet gal klystu). Taigi, žinant faktą, kad visos maitinimo įstaigos pamišėliškai šers pseudo įsimylėjėlius belieka išsiaiškinti dislokacijas, kur nebus specialių pasiūlymų. T.y. tokie barai geriausia, ką gali pasiūlyti – nusigerti iš sielvarto už patrauklią kainą.

Patikėkit, visi tokie minėjimai pasiteisino su kaupu. Jei esi mergina – keliauji su bobų kompanija, vyrai su vyrais, staiga nusiskenuoja, kas tikrai yra single ir jei yra pakankamai alkoholio, tai bent jau vienos nakties santykiai tą vakarą garantuoti. Statistiškai patikrinta, praktiškai įvykdyta.

Papildoma nauda

Dar vienas superinis dalykas tiems, kas neturi sąlygų netrukdomi užsiiminėti meilės žaidimais. Kaip žinia, tomis dienomis visi viešbučiai skalambija apie super patrauklius nakvynės pasiūlymus. Patikėkit, jie iš tiesų yra patrauklūs ir aš net pati neatsisakyčiau tiesiog pasnausti ir paėsti prabangių pusryčių meilės nakties proga. Taigi, jei esate studentai ar šiaip gyvenate lyg hareme ir nėra sąlygų tinkamai atsipalaiduoti, pagooglinkit kas ką siūlo jūsų gyvenamam mieste!

Bet prašyčiau maldauju, visi kas iš tiesų myli, gal tiesiog išsinuomokit gerą filmą ir nesigrūskit į pižonų prigrūstas, a la carte duodančias maitinimo įstaigas, o bei nevartokite privalomąja tvarka žodžio “myliu”. Vyrai- nupirkite merginoms tulpių. Merginos – daugiau šypsokitės.

Aš gi šiemet šias linksmybes praleisiu ne Lietuvoje. O gaila, nes tai reiškia, kad nesudalyvausiu neeiliniame nusigėrimo vakarėlyje. Kitais metais pažadu atsiimti su kaupu!