Antrasis Klaipėdos alternatyvaus kanalo epizodas

Instinktyviai prieš porą mėnesių startavęs Klaipėdos alternatyvus kanalas (KAK) grįžta į srautinį eterį su antruoju epizodu.

Šioje laidoje – ir vėl trys „alternatyvūs reportažai“.

„Alternatyvi persona“ – IJO- talentingas muzikos kūrėjas iš Klaipėdos, kurio muzika kinta su kiekviena jo mintimi. KAK operatoriams pasisekė pagauti Andrių, kol šis atostogavo Lietuvoje ir išpešti keletą žodžių. Šis bei tas apie IJO praeitį…? Tai negi “alternatyva” neturi ateities?

„Alternatyvus sportas“ le parkour – judėjimo menas. Ekstremalus ir greitas lakstymas galėtų būti tikra ateities jaunimo užimtumo panacėja tarp kosminio dydžio daugiaubučių suspaustų jaunų protų. Keletas pajūrio „voražmogių” – Vaidas, Povilas, Rimvydas ir Karolis bando įrodyti, jog jie nesivaiko mados…

„Alternatyvus festivalis“- tarptautinis šiuolaikinio meno festivalis „Plartforma“. Daugiašalio kultūrinio bendradarbiavimo projektas, vienintelis koncepciškai pagirtinas tokio pobūdžio renginys ne tik Klaipėdoje, bet ir visame vakarų Lietuvos regione. Alternatyvios idėjos galų gale įsikrausto iš dažnai lietaus negailinčios atviros erdvės į jachtų elingus. Bet paskutiniam kartui, nes sekančiais metais juos ruošiamasi nugriauti… Tikslai, idėjos, bla bla bla.

Antrasis KAK epizodas

Beje, jei manote, jog KAK verti nominacijos „Pravda naujokų“ rinkimuose už šias iniciatyvas, siūlome išreikšti savo nuomones