Nauji albumai

Ilgai tylėjęs muzikos albumų sąrašas pasistengs bent šiek tiek atsigriebti už praleistą laiką, todėl šįkart sąrašas trigubai ilgesnis.

Britpopo legenda OASIS išleido septintą savo albumą „Dig Out Your Soul“.

ANTHONY AND THE JOHNSONS savo alkaniems gerbėjams (ypač tiems, kurių nepasotino HERCULES AND THE LOVE AFFAIR) išsiuntė 5 dainų EP „Another World“, o fanai jau dabar susikaupę laukia naujo albumo „The Crying Light“, sprendžiant iš pavadinimo linksmesnis, nei įprasta jis nebus.

Melodingą, siurrealų debiutinį albumą išleido į country ir indie roką įklimpęs DANIEL MARTIN MOORE – „Stray Age“. Sub Pop sakosi atradę jį senu geru būdu, per paštu atsiųstą demo įrašą 2007 metų sausį.

Indie grupė iš JAV, MARGOT AND THE NUCLEAR SO AND SO’S, pasivadinusi garbei G. Paltrow veikėjos Wes Andersono „Tenenbaumuose“ išleidžia albumą „Not Animal“.

Psichodelikos, folko ir elektronikos kupiną albumą išleidžią Juana Molina „Un Dia“. 1996 m. pradėjusi dainuoti TV serialo aktorė iš Argentinos po 2003 ir 2004 m. išleistų albumų sėkmės lyginama su Björk ir Lisa Germano.

Taip pat pražiopsojom visą sąrašą albumų išleistų per kelias paskutines savaites.

TV ON THE RADIO naują albumą „Dear Science“

http://www.youtube.com/watch?v=n7mMoc-x_v0TV On The Radio “Dancing Choose”

Sub Pop indie country naujienos BLITZEN TRAPPER albumą „Furr“.

Į ausines sugrįžo BOMB THE BASS (aka Tim Simeon) su tamsiu albumu „Future Chaos“, kadaise išgarsėjęs su visa didžėjų kultūros pakilimo banga devinto dešimtmečio pabaigoje, prodiusavęs DEPECHE MODE „Ultrą“ 1997 metais ir tylėjęs nuo 2001 m.

Bomb the Bass – Fuzzbox

Iki šiol viena įtakingiausių post roko grupių MOGWAI išleido „The Hawk Is Howling“. Visą vasarą jie šlavė festivalių scenas, o dabar išleidžia soundtracką rudeniniams vakarams.

Ghostly International skleidžia žinią apie dar visiškai šviežius THE CHAP „Builders Brew“ ir MICHNA „Magic Monday“.