Pasipuošk industrine chemija

Sakoma, kad vien darbo ir talento mados pasaulyje neužtenka. Didelis sėkmės faktorius yra atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Be abejo, šį posakį galima būtų pritaikyti įvairiose srityse, bet mados versle, kuriame tendencijos keičiasi jau ne kas pusmetį, bet kas keletą mėnesių, jis patampa itin aktualus.

Ir štai dabar nuskilo dviems draugėms amerikietėms – Sarah McLellan ir Kristina Ortega. Jos abi – paklaikusios mokslo mylėtojos, kurios pasitelkusios industrinę chemiją, pradėjo kurti vienetinius papuošalus. O nuskilo būtent dėl to, kad šį rudenį pasaulyje karaliauja smarkūs ir reikšmingi papuošalai. Papuošalai, kurie yra dėvimi ne tam, kad papildytų ar užbaigtų aprangą, bet greičiau apranga yra dėvima tam, kad akomponuotų juos.

McLellan ir Ortega kuria būtent tai ko reikia, bet visiškai nauju šviežiu kampu. Pradėjusio Mctega praeitų metų rudenį, šios dvi draugės didžiausią įkvėpimą randa… moksle. Kažkokiu, plačiajai visuomenei nežinomu, būdu jos įsigudrino paversti savo fantazijas realybe ir pasaulis jau gali išvysti jų pirmuosius vaisius – šiuos nerealiai gražius, siurrealistinius ir subtilius papuošalus:

Žodis apie Mctega sparčiai sklinda mados pasaulyje ir jų jau pradeda norėti tokie inovatoriški žurnalai kaip Nylon ir krūva mados blogų. Geros žinios visiems tiems, kuriuos žavi šių daikčiukų įkūnijamas įtikinamumas ir tuo pat metu trapumas, galiu išduoti, kad Mctega merginos dar tik pradeda – jų galutinis tikslas yra rūbų kolekcija, kurios, įtariu, tikrai verta laukti!