Reklamos gerbėjus kvies „Kanų liūtų“ geriausieji

Jei esate vienas iš tų, kuriems knietėte knieti sužinoti, kuri gi reklama šiemet iš gausaus konkurentų būrio išplėšė auksinį tarptautinio reklamos festivalio „Kanų liūtai“ apdovanojimą, šios informacijos neieškokite google.com. Tiesiog ruoškitės – atėjo jūsų metas!

Jau lapkričio 5 dieną, 22 valandą, naujas portalas www.15min.lt vilniečius, kauniečius, klaipėdiečius, panevėžiečius ir šiauliečius sukvies į kino sales, kuriose galvas susuks, ausis užliūliuos ir reklamos alkį numalšins geriausios šiųmečių „Kanų liūtų“ reklamos.

Reklamos mylėtojai išvys specialią 2 valandų trukmės reklaminių vaizdo klipų programą. Ją sudarys per 100 rinktinių darbų iš prestižinės kategorijos, kurioje dėl bronzos, sidabro, aukso ir „Grand Prix“ varžėsi daugiau kaip 4000 darbų. Seanse – tik aukščiausios kokybės darbai, išsiskiriantys naujomis idėjomis, humoro, šoko ar socialinio ugdymo metodais. Tad nenustebkite, jei pernai karaliavusios „Apple“, „Coca-Cola“, „Volkswagen“, „Adidas“, „Budweiser“, šiemet garbingą auksinio „liūtuko“ draugystę perleis kitiems.

Taip pat pernai žiūrovai džiugiai sutiko renginį pradėjusį legendinį vaizdo klipą „Liūte, neliūdėk“. Gali būti, kad ir lapkričio 5-ąją reklamos gerbėjai sulauks išskirtinės staigmenos. Sulaukti – verta.
Iš viso 55-tą kartą vykusiame festivalyje, dėl prestižinių apdovanojimų kovojo daugiau kaip 25 tūkstančiai kruopščiai atrinktų geriausių reklamos darbų iš viso pasaulio.

„Kanų liūtai“ – didžiausia reklamos ir rinkodaros profesionalus vienijanti organizacija, turinti daugiau kaip 9 tūkstančius narių iš 85 pasaulio šalių. Festivalis kasmet suburia tūkstančius reklamos kūrėjų, platintojų bei žiniasklaidos atstovų. Apdovanojimai teikiami už spaudos, radijo, lauko, rinkodaros, internetinę, media reklamas, taip pat – už geriausius savireklamos projektus.

„The Cannes Lions International Advertising Festival“ – tai kasmetinė ir pagrindinė viso pasaulio reklamos industrijos susitikimo vieta. Festivalyje rodomi ir renkami geriausi reklamos ir rinkodaros darbai iš viso pasaulio, rengiami seminarai, kūrybinės dirbtuvės, 4 apdovanojimų ceremonijos bei daugybė išskirtinių vakarėlių.

Oficialus „Kanų liūtų“ atstovas Lietuvoje – „15min“.

Seansai:
Vilniuje – k/c „Forum Cinemas Vingis“

Kaune – k/c „Forum Cinemas“

Klaipėdoje – k/c „Cinamon“

Šiauliuose – k/c „Atlantis Cinemas“

Panevėžyje – k/c „Forum Cinemas Babilonas“

Bilietus į „Forum Cinemas“ bus galima įsigyti internetu. Iš anksto bilietai nerezervuojami.

Bilieto kaina – 25 litai.