Gvidas @ Tappo In Ritmo

Manote, jog į Vakarų Lietuvą verta nuvykti tik vasarą, kai paplūdimius nugula čeburėkuose bei saulės kremo pelkėse besičirškinantys darbo klasės atstovai? Kviečiame pagalvoti iš naujo.

Vienintelio šalies uostamiesčio iniciatyvaus jaunimo tikslai vietinės kultūros terpėje neapsiriboja vien reivais požeminiuose garažuose, baldų parduotuvėse ar kariniuose bunkeriuose. Čia vyksta ir kitokia intelektualios visuomenės tobulinimo veikla… Bet apie ką mes čia.

Jei atvirai – norėjome pristatyti jau kuris laikas Klaipėdoje rengiamų mini-renginukų ciklą „Tappo In Ritmo“, vykstantį Vilniaus „Tappo D’oro“ vyninės filiale, kuris randasi Teatro aikštėje. Jau senai sklando vietiniai gandai apie magiškus artišokus, netuštėjančius vyno butelius, burnoje tirpstančius svogūnėlius, šokius po stalais, draugų draugus bei plačiausias šypsenas, dominuojančias ten kožną penktadienį. Tad jei kurį savaitgalį planuosi aplankyti Linuką Nidoje arba Ramybę Palangoje – nepamiršk penktadienį užsukti ir į jaukiausią vyninę Memelio krašte.

O kad šiek tiek paragautumėte to penktadieninio prėskumo bent savo ausimis – siūlome pasiklausyti vieno tokio vakaro, kai grojo Gvidas iš Partyzanų, įrašą.

Kūrinių sąrašas:
1. Wings – Let ‘Em In (Re-edit) – not on label
2. Yellow Magic Orchestra – Perspective – Pick Up Records
3. Polyrock – Your Dragging Feet – RCA
4. Soft Cell – Where Did Our Love Go – Vertigo
5. Kate Bush – Wuthering Heights – EMI Records
6. Caribou – Bees – Domino
7. A.R. Kane – A Love From Outer Space – Rough Trade
8. unknown – unknown
9. Prince – Sign ‘O’ the Times – Paisley Park records
10. Michael Jackson – Bad (A Capella) – Epic
11. Madonna – Like a Prayer (Churchapella) – Sire
12.N.O.I.A. – True Love – Expanded Music
13.Grandadbob – Pictures (Naughty remix) – Southern Fried
14. Talk Talk – Life’s What You Make It – EMI

tappoinritmo.blogspot.com