Lietuvaičio David Myo įrašai – Vise Versa Music leidykloje

Nors tautiečių kūrybos pasirodymas užsienio muzikinėse leidyklose jau taip nebestebina, Ore.lt visada džiaugiasi, kai jų darbai pastebimi ir įvertinami tiek gimtinėje, tiek užsienyje. Todėl tvirtai keliame nykštį po David Myo pseudonimu muziką kuriančiam Mindaugui, kurio pirmasis EP su Vise Versa Music pagalba prieš savaitę pasirodė internetinėse įrašų parduotuvėse.

Lector pavadintame skaitmeniniame leidinyje – dvi originalios kompozicijos “Lector” bei “Little Tribe In My Flat” (pilnų versijų klausyk Ore Grotuve) ir jų Grunjah bei Unique Trash remiksai (ištraukų klausyk čia).

Minimal techno ir tech house žanrams labiausiai prijaučiantis David Myo – ne pirmasis Vise Versa Music “priglaustas” kūrėjas iš Lietuvos. Čia nemažai muzikos yra išleidę tokie atlikėjai kaip Andy Lau, M&D Substance, Virus J bei dar gera eilė užsieniečių.

Pačiam David Myo – tai ne pirmas kartas, kai jo muzika susidomi užsienio leidyklos. Jo sąskaitoje – jau keletas įrašų ir pas Groove Sense bei Sweetleaf Recordings. Be to prieš keletą metų jis kartu su Pro-duce dabar globojamu Zhemaiciu buvo susimetę prie vieno projekto Lucid Dream, patraukusio Lectro Chick Records dėmesį, kurie į pasaulį paleido keletą šio dueto bendrų kūrinių.

www.myspace.com/davidmyo
www.myspace.com/viseversamusic
www.vise-versa-music.com