Per Kalėdas Kaune – šventinis „Prisukamas abrikosas” trijose erdvėse

Ar kas begali paneigti faktą, jog Kaunas šiais metais tapo tikru, gyvenimo džiaugsmą dar jaučiančiam jaunimui neabejingu miestu? Margiausi vakarėliai, rutinos neužspaustas požiūris į muziką, naujos vietos – argumentų daugiau nereikia. Na, o kadangi žiemos šventės yra puiki proga aplaistyti teisingus darbus, renginių organizatorių kolektyvas “K.U.B.” kartu su „Good Things“ kviečia į “Bravoro” patalpose (Girstupio g. 1) vyksiančią gausią Kalėdinę šventę „Prisukamas abrikosas”, kurioje be eilės įvairiausių didžėjų pasirodymų taipogi numatoma ir turgelis, kūrybinės dirbtuvės bei sporto kampelis rankoms ir galvoms.

Net trijose dedikuotose renginio erdvėse darbuosis aktyviausi šių metų atlikėjai tarp kurių – ir svečias iš užsienio, vienas įdomiausių ir inovatyviausių rytų Europos drum & bass kūrėjų Sunchase. Ukrainietis prie pulto stos pirmojoje, laužytų ritmų scenoje, kur jam talkins ir renginio šeimininkai “K.U.B. Collective” – Pakas, SC ir Roadsman bei kolega iš Vilniaus, Hathor.

Antrojoje erdvėje pozityvia energija dalinsis tiesesnius ritmus propaguojantys atlikėjai: lietuviškos elektroninės muzikos korifėjus Golden Parazyth, šiuo metu Vokietijoje reziduojantis komandos “Partyzanai” atstovas Mantas T., radijo stoties “Opus 3” laidos “Mix Subas” vedėjas Loranas Vaitkus ir kiti.

Nuo trankių muzikos ritmų bus galima pailsėti mažojoje scenoje, kur sukinėsis Žilvinas Noruišis, Numba_none (K.U.B. Collective), E-roott (Groove Tribe), Master M-key ir Alko (Street Up).

Be muzikos renginyje lauks ir kitos pramogos: veiks dovanų keitykla, “Replique Boutique” turgelis, laimės šulinys, rankas pamankštinti bus galima prie stalo futbolo, o protus – prie šaškių ar kitų žaidimų.

Bilieto kaina – 25.30 Lt.

Daugiau informacijos – renginio Facebook sąsajoje.