Sound of Nature 2 showcase

Ar Cold Tear Records yra leiblas ar netleiblas? Koks gi skirtumas! Gi pagrindinę funkciją vistiek atlieka muzika. O leidyklos sąskaitoje pastarosios šiais metais tikrai netrūksta, nepaisant to, jog viso reikalo iniciatorius Evaldas aka SoulSonic aka Giriu Dvasios yra įklimpęs į pakankamai nišinę dub srovę. Būtent tokio tankio klampynės aidi ir naujausiame leidyklos rinkinyje Sounds Of Nature 2, kurį ir pristatome šiame OreCast epizode.

Keturi autorinės kūrybos albumai ir du rinkiniai – tiek šiųmetinio derliaus krepšyje turi Cold Tear Records. Ir atrodo, jog žiemos miegui nesiruošiama, nes Evaldas susiplanavęs jau kitų metų pradžioje mestelėti techno albumą nuo vokiečio f.l.o.

Kiek per metus gyvavimo leidyklos turinio kokybė šoktelėjo pakankamai objektyviai rodo paskutinis Sounds Of Nature 2 rinkinys, kuriame susipina įvairiausio dažnio, tempo ir priedermės dub garsai, kone kiekviename kūrinyje besivyniojantys skirtingos ritmikos vijokliais bei kūrybinės patirties vingiais.

Kokia yra pastarojo leidinio idėjinė kilmė bei ką planuoja kitiems metams Evaldas pats pasakoja trumpame interviu pradžioje, po to – muzikinė lipdynė iš rinkinio kūrinių.

Sounds Of Nature 2 tokį, kokį pagimdė Cold Tear Records galite rasti čia: www.coldtear.com

Kūrinių sąrašas:
Interviu fone skamba Giriu Dvasios – Prošvaistė

Koliažas:
01. VidasM – Mire
02. Xoki – Soaked Dub
03. Pembls – Dubbing
04. Zzzzra – Maison Noire
05. Slownoise – Big Outdoors
06. Giriu Dvasios – Gydantis Lietus
07. Kabana – Erevan
08. Ocralab – Meteor
09. Quantec – Contemplation
10. Axs – Extraneous
11. Hieronymus – Yellow Dub
12. Spaceci – Moins