Tokyo Dawn Records rinkinyje – ateities fankas ir ankstyvoji elektronika

Funky lazeriais ir pirmykščiu repu garsėjanti leidykla Tokyo Dawn Records galima sakyti jau viena koja 2011-uosiuose… o kita – praėjusio amžiaus pabaigoje. Kaip čia taip? Ogi paprastai: kitiems metams numatoma išleisti naują rinkinį The Boogie, kurio muzikinės idėjos pagrindą sudaro 1980-ųjų ir 1990-ųjų R&B, Mineapolio fankas ir ankstyvoji elektronika, o josios skaniąją dalį – 18 modernių požiūrių į boogia muziką.

Kombinuodami neoninius sintezatorius ir soul muzikos akordus su riebia porcija ateities fanko, Tokyo Dawn Records siūlo pasurfinti kaip ką tik pamelžtas pienas šviežia banga, ant kurios krūva įvairiausių atlikėjų naujausias kūrybines priemones derina su klasikiniais skambesiais, atvilnijančiais iš gilaus 8-ojo dešimtmečio boogie pasaulio.

Šiame, šiek tiek neįprastame ir dėl to saldžiai keistame rinkinyje – net 74 minutės nešvaraus g-funk bengerių, prakaituotų robo-ritmų, kosmiško p-fanko misilių ir intergalaktinio egzistencializmo fejerverkų. “The Boogie” bendram šokiui pasikvietė tokius atlikėjus kaip šiųmetiniame “Satta Outside” dalyvavęs AD Bourke, neseniai pas Tokyo Dawn Records albumą išleidęs Opolopo bei ten pat naujiems leidiniams besiruošiantys Amalia, Blaktroniks, Replife, Soulparlor, Vindahl ir kiti.

The Boogie jau dabar galima užsisakyti ir įsigyti skaitmeniniu formatu internetu, o kompaktinės plokštelės dar teks palaukti iki sausio vidurio.

www.tokyodawn.net/the_boogie/