Antrame Stableface leidinyje – originalus dubstep nuo klaipėdiškio Teffa

Lietuviškos muzikos mylėtojo Mark Splinter pernai rudenį įkurtas projektas Stableface.com praėjus lygiai 4 mėnesiams po pirmojo atlikėjo Noythe debiuto, pristato antrąjį – klaipėdietį Teffa. Ir nors vizualiai leidinyje Jump In tik trys kūriniai, besiklausant jų bendras svoris pakinta iki begalybės dėl iš gilumos besiveržiančių originalaus ir nepakitusio dubstep šaknų bei garažo gūdumos.

Skirtingai nei Noythe, Teffa lietuviškos muzikos scenoje nėra debiutantas. Vienas klaipėdiškio kūrinys “Vapour” išleistas prieš gerus metus lietuviškoje leidykloje Lowvibe. Šio kūrinio garage versija, padaryta pačio autoriaus, įtraukta ir į naująjį leidinį Jump In.

Kitą čia esančią kompoziciją “Shadows” jau buvo galima išgirsti ir Mark Splinter mikse “Stableface Mix 001”. Tiek pastaroji, tiek titulinis “Jump In” skleidžia gaivalingą ir virpinančią, originaliomis dubstep šaknimis apvytą nuotaiką.

“Su laiku viskas šiek tiek keičiasi: anksčiau buvo ramesnės kompozicijos, dabar krypstu į šiek tiek piktesnę pusę,- pasakojo Teffa neseniai darytame interviu, kitą savaitę pasirodysiančiame naujoje OreCast laidoje,- Visdėlto lieku ištikimas pirminiam dubstep skambesiui – paprastam bass garsui be jokių pagražinimų ar, kaip pats tai vadinu, sexy dubstep. Aš tai toleruoju, tačiau savo kūryboje to privengiu.”

Pastaruoju metu ir didžėjauti pradėjusio Teffa leidinį Jump In laisvai galima parsisiųsti iš Stableface internetinio puslapio.

Teffa @ Ore Grotuvas
Teffa Facebook
www.stableface.com
www.facebook.com/stableface