Antroji renginių serija „IN->“ – Vilniuje ir Kaune su vokiečiu DJ Bleed

Su Vokietijos prodiuseriu Dirk Leyers prasidėjusi renginių serija „IN->“ kviečia į antrąją dalį, šį kartą plečiasi į dvi dienas: kovo 4-ąją Kaune, „Suflerio būdelėje“, o kovo 5-ąją sostinėje, klube „Opium“. Organizatoriai komanda „Partyzanai“ ir elektroninės muzikos portalas Djscene.lt lankytojams vakarėlių metu pristatys dar vieną Vokietijos sostinės kultūros dalyvį ir puoselėtoją, žurnalo „De:Bug“ redaktorių Sascha Kösch, diskotekose žinomą kaip DJ Bleed.

Vyresniems Vilniaus klubinėtojams vokiečio vardas turėtų priminti prieš gerus penkerius metus sostinėje viešėjusį duetą Mitte Karaoke, kurio nariu buvo ir Sascha, vėliau su kolega DJ Feed „Partyzanų“ kvietimu pas mus atšventęs ir Naujuosius metus.

Be didžėjinių pasirodymų Berlyno klubuose bei baruose, Sascha jau keturiolika metų su kolegomis užsiima ir priežiūra žurnalo apie elektroninės muzikos kultūrą „De:Bug“, kuris Vokietijoje ir už jos ribų yra gerbiamas kaip nepriklausomą nuomonę, gilias įžvalgas ir šį tą daugiau nei blizgios fotografijos siūlantis leidinys.

Savo patirtimi apie darbą šiame žurnale S. Kösch pasidalins prieš pat renginį „IN->“ įvyksiančiame kūrybiniame pasisėdėjime kovo 5 d. klube „Opium“, kur ypač laukiami apie muziką rašantys ar kitaip apie ją pasakojantys žmonės.

Vakarėlyje Kaune DJ Bleed talkins ciklo iniciatorius Mantas T., praėjusį savaitgalį įvykusiuose apdovanojimuose „Djscene geriausi 2011“ nuskynęs aukso medalį kaip geriausiai kolegų vertinamas didžėjus. Taip pat – Marius Banga. Vaizdo manipuliacijomis užsiims Oro Pagalvės. Pradžia – 20 val. Įėjimo kaina – 10 Lt.

Sostinėje be Saschos, Manto T. ir pastarojo kolegos Nostros pasirodys ir į įprastą savo amplua sugrįžusęs Few Nolder, surengsiantis gyvą pasirodymą. VJ funkcijas čia atliks Vytas Realtime. Viršutinėje erdvėje šalia Ryklio iš „Bangų“ pasirodys sausį daugiausiai Djscene.lt ekspertų balsų sulaukęs techno didžėjus Split Pulse, pristatysiantis savo ramesnį alter ego Micro Manager. Įėjimas iki vidurnakčio ar su skrajute – nemokamas, vėliau – 15 Lt.

www.partyzanai.com