Prie Cold Tear Records šeimos su nauju EP prisijungė italai Weight and Treble

Vis labiau į dub kemsynus klimpstanti leidykla Cold Tear Records neabejotinai ir vėl muša savo rekordus įrašų skaičiumi: sausį pasirodė vokiečio F.l.o albumas Food for Thought, vasarį – čeko Surrounded Fog darbas Optical Frameworks, o šiandien išėjo ir italų trejeto Weight and Treble mini albumas Planets In Heaven. Tolimesniuose leidyklos planuose – ketvirtasis lietuvio Mikrokristal albumas.

Labai džiugina ir faktas, jog Cold Tear Records įrašai pasižymi ne tik tautinės kilmės įvairove, bet ir vis besiplečiančiu dub spektru. Naujieji leidyklos debiutantai Weight and Treble vietinius vandenis tirština roots dub bei švelnaus ir atsipalaidavusio dainininkės Suz vokalo spalvomis.

Į Planet In Heaven EP sudėti keturi kūriniai: du originalai – „Planets In Heaven“ bei „Heavy Spring“ – ir po remiksą nuo Hieronymus ir Cold Tear Records tėvo Giriu Dvasios. Pastarojo, beje, versija labai įdomi ir rekomenduotina, nes joje projekto autorius Evaldas atskleidžia visai kitas nei įprasta savo ritmo dimensijas.

Kaip ir įprasta leidinį skaitmenine galima parsisiųsti nemokamai arba įsigyti internetu. Daugiau informacijos – www.coldtear.com

Toliau Cold Tear Records laboratorijoje brandinamas lietuvio Mikrokristal ketvirtasis albumas Reflections from Imagination, kuris bus išleistas ir fiziniu formatu balandžio 25 d. Anot pačio autoriaus, šis darbas nuo ankstesniųjų skirsis eksperimentų gausa bei pakilesne nuotaika.

Weight and Treble @ Facebook