Golden Parazyth naują albumą dalins prie durų į savo koncertus

Žiemą praleidęs kūrybos fazėje, Golden Parazyth ir grupė šiomis dienomis jau baigia ruošti naują koncertinę programą. Scenoje matysime pirmiausia debiutavusį kaip solo kūrėją – Golden Parazyth, ilgalaikį jo muzikinį partnerį K@ ir grupės naujoką – smuikininką Simą Butavičių. Simą dažnai matome koncertuojant ir su Alina Orlova. „Dabar esame trys. Kiekvienas jaučia savo vietą ir kartu esame didelė jėga!“, – pasakojo Golden Parazyth. Dar prieš metus grupę sudarė penki muzikantai – Golden Parazyth tvirtina, kad grupės sudėtis pakito labai natūraliai.

Naujausios Golden Parazyth dainos – „Regatta of Happiness“ ir „Izabelle“ – balandį bus išleistos mini albume „Shelter“. „Izabelle“ – lengvas, bet ir gilus, sudėtingas meilės pasaulis. O „Regatta of Happiness“ – tai meilė gyvenimui, aplinkai, žmonėms, viskam, kas mus supa“, – paprašytas po sakinį skirti kiekvienai naujai dainai, dėstė Golden Parazyth.

Klausykite naujausios Golden Parazyth dainos „Izabelle“:

„Albumą „Shelter“ dovanosime atėjusiems į koncertus, jo nebus prekyboje“, – užsiminė dainininkas. Leidinyje – ne tik dvi naujos dainos, bet ir pora muzikinių improvizacijų – „Izabelle (K@ remake)“ bei „Izabelle (Shkema remix)“.