Pirmojo Cold Tear Records albumo autorius SoulSonic grįžta su nauju darbu

Reikia turėti švarų protą, kad kurdamas keliais skirtingais vardais sugebėtum išlaikyti kiekvienos krypties grynumą. Atrodo SoulSonic kol kas tas negręsia, nors jo pačio įkurtoje leidykloje Cold Tear Records (CTR) neseniai pasirodęs trečiasis studijinis darbas Every Day is Good po truputį linksta į jo kito projekto Girių Dvasios būdingą nuotaikos gylį.

Kadaise griežta elektronika tvoskęs SoulSonic naujausiame albume parodo visiškai netikėtą savo veidą. Vis dar yra kartus geležies skonis, tačiau Every Day is Good eigoje jis persipina su senosios mokyklos semplų gausa, kuri visiškai nesiruošia išbristi iš CTR identitetu tapusios melancholijos.

Kūrinių skaičius (jų net visi 16!) atspindi atlikėjo idėjų lobyną, tačiau tai labiau panašu ne tiek į vientisą albumą, o į darbų rinkinį. Every Day is Good itin mišrus, vietomis besimaudantis neišvengiamoje monotonijoje, kitur besiseilėjantis elektroniniu naivumu, o momentais ištrykštantis rimta branda, itin stebinančia tokiuose kūriniuose kaip “You and Me”, “Xetin” ar “What If”. Gerai padėliojus iš šio albumo gautųsi keletas atskirų stiprių EP, vienas kurių driokstelėtų rimta instrumentine rokava energija.

Giliau paanalizuoti kūrinių organiką galite žiūrėdami dokumentinį serialą, kuriame pats naujojo darbo autorius pasakoja apie kūrybinius vingius ir mintis.

http://www.youtube.com/watch?v=QiHYaE-SDj4

www.youtube.com/user/coldtearrecords

Kaip ir įprasta Every Day is Good platinamas tiek už pinigą, tiek už geras mintis. Ieškok jo čia: www.coldtear.com