Inconsistent influence podcast #1

OreCast rutiną papildo nauja podcastų serija “inconsistent influence”. Jos autorė (!!!) – Jelena Ura iš jau nebeegzistuojančios didžėjų komandos Vandalės.

Kas mėnesį pasirodysiantis miksas sudarytas iš muzikos, kurią per tą mėnesio laiko tarpsnį ji išgirsta ir visaip kitaip atranda. Iš dainų, kurios daro jai įtaką, tiek keisdamos muzikini supratima, tiek ir emociškai įkvepiančios. Kūriniai nebūtinai derinami pagal muzikinius stilius, jie – ir nebūtinai nauji. Anot Jelenos, “inconsistent influence” – tai muzikinė, savotiškai nesuderinama įtaka ir lengvas stilių bangavimas.

Pirmasis, birželio mėnesio podcastas suklijuotas iš elektroninių beats skambesių, gerai žinomų ir tik įsibegejančiu muzikinių prodiuserių iš įvairiausių kraštų: nuo Rusijos iki Amerikos. Jų leidyba užsiima tokios kompanijos kaip Error Broadcast, Gimme5, Brainfeeder, Friends of Friends Music (FoF Music) ir t.t.

Rami pradžia ir kiek sunkesnis mikso galas. Labiausiai įstrigę Jelenos galvoje birželio mėnesio kūriniai: Toro Y Moi – Fax Shadow (Shlohmo Remix), Nosaj Thing – Us (Jon Hopkins Remix) bei iš plokštelės perrašytas Jan Hammer – Don’t You Know, kuri įeidavo į autorės 2009 metų vasaros muzikini topą.

Kūrinių sąrašas:
1. Mount Kimbie – Baves Chords
2. Maguett – Versatile
3. Toro Y Moi – Fax Shadow (Shlohmo Remix)
4. The Hers – White Oil
5. Jan Hammer – Don’t You Know
6. Bibio – Don’t Summarise My Summer Eyes
7. Shigeto – And We Gonna (Samiyam Chopsticks Remix)
8. Oh!Dee – Tea Magic
9. Sunclef – Droski
10. Xperiment – Clap To This
12. Fancy Mike – Ramachandran (Pixelord’s Tron Cat Remix)
13. Moa Pillar – Water Lily
14. Flying Lotus – Babble
15. Nosaj Thing – Us (Jon Hopkins Remix)

www.soundcloud.com/jelena-ura/