Debiutinis Sepalcure albumas – lapkritį

Metų pradžioję mini albumą Fleur EP išleidęs Sepalcure pagaliau užbaigė pirmojo albumo įrašus. Taip pat, kaip ir pats projektas pavadintas darbas pasirodys lapkričio pabaigoje su Hotflush Recordings ženklu.

Duetas, kurį sudaro šių metų “Satta Outside” fesitvalyje dalyvavęs Machinedrum ir atlikėjas Braille, būsimame albume labai subtiliai susintetinta kiekvieno iš jų solinės kūrybos ypatumus bei itin skirtingas įtakas. Tai – modernieji Čikagos garsai bei sugrįžimas į žanrą, kilusį būtent iš šio miesto – house muziką. Tačiau tuo pačiu abu kūrėjai prideda prie viso to emocionalumo ir melodingumo jausmą, kas ir apibrėžia Sepalcure skambesį.

Iš esmės albumas pristato visiškai kitokį kolektyvo vaizdą, nei buvo galima tikėtis po Fleur EP. Bet kokią viltį plaukimui atmosferiniuose garsuose griauna pakankamai akivaizdžiai, bet neįprastai į šokių aikšteles orientuoti ritmai, viename kūrinyje išnyrantys nepertraukiamomis bosinėmis linijomis, kituose – reivui tinkančiu ar klasikinio hauso variacijomis. Tiesa, visa tai nėra nėra visiškai plika: gausu užkilpintų vokalo garsų, išplaukusių padangių ar vėjuotų pojūčių. Šį darbą tikrai galima vadinti drąsiu abiejų atlikėjų pareiškimu pačiame jų kūrybiniame pakilime.

www.hotflushrecordings.com
www.sepalcure.com