Laimėk kvietimus į Yossi Berg ir Oded Graf spektaklį

„Kaip save apibūdintumėte trimis sakiniais?“

Kūrybinis „Paklydusio žvėries“ procesas prasidėjo būtent tokiu klausimu – stereotipų, nesusipratimų ir socialinių klišių tyrimu. Šis darbas kelia klausimus apie kultūrinius ir socialinius skirtumus, apie represyvumo, seksualumo, fantazijų ir asmeninių poreikių universalumą.

Ar gebame būti lankstūs ir vis iš naujo perkurti savo tapatybę? Bandydami prižadinti savyje užmigusį žvėrį, atlikėjai renkasi kelią tarp iliuzijos ir realybės.

Yossi Berg ir Oded Graf savo kelią pradėjo kaip šokėjai tokiose puikiose trupėse kaip fiziniame teatre DV8 (Didžioji Britanija), Batshevos šokio trupėje, trupėse „Kibbutz“ ir „Noa Dar“ (Izraelis).

2005 m. Yossi ir Oded pradėjo bendradarbiauti. Nuo to laiko jų trupė šiuolaikinio šokio pasaulyje palaipsniui sulaukė vis daugiau pripažinimo ir populiarumo. 2010-ųjų spektaklis „Paklydęs žvėris“ jau apkeliavo pusę pasaulio, vien 2011-aisiais jie lankėsi Niujorke, Londone, Montpelje, Santo Domingo, Limoje, Liublijanoje ir kituose didžiuosiuose pasaulio miestuose. Šį sekmadienį trupė užsuks į Kauną.

Ore.lt rankose du kvietimai į Yossi Berg ir Oded Graf šokio teatro pasirodymą „Paklydęs žvėris“. Juos atiduosime burtų keliu atrinktam žmogui, kuris atsakys į klausimą:

Kokiais metais pirmą kartą buvo suorganizuotas Tarptautinis šokio festivalis AURA (anksčiau Tarptautinis modernaus šokio festivalis)?

Atsakymus į klausimą iki rugsėjo 24 dienos, šeštadienio 9:00 ryto siųskite adresu konkursas@ore.lt ir, galbūt, kvietimai bus Jūsų.

Kada: Rugsėjo 25 d., 2011 (Sekmadienis); 18:00
Kur: „Girstučio“ kultūros ir sporto centras (Kovo 11-osios g. 26), Kaunas
Kas: Yossi Berg & Oded Graf šokio teatras (Izraelis) „Paklydęs žvėris“