„Mix Subo“ diskotekų ekspresą į Berlyną vairuos M. Dehnert

Lapkritį naktinių renginių seriją pradėjęs laidos „Mix Subas“ kolektyvas su Loranu Vaitkumi priešakyje toliau vykdo užsibrėžtą planą. Ką tik Turino techno scenos virėjus priėmę vilniečiai vasario 17-ąją į klubą „Soul Box“ atsigabens berlynietį Mike Dehnert.

Leidyklos „Fachwerk“ įkūrėjas Vilnių jau šiek tiek pažįsta – 2008-aisiais jis grojo „Techstylism“ serijos „Wired Saturdays“ naktyje. Per daugiau nei trejus metus Mike Dehnert vardo bei jo leidžiamos produkcijos vertė techno pasaulyje smarkiai išaugo ir, kaip teigia drauge su juo „Soulbox“ pasirodysiantys Pagalve ir Hallucin, jį į Lietuvą vėl pasikviesti pavyko tik senos pažinties dėka.

Faktai kalba už save – nuolat išperkamas visas M. Dehnert leidžiamų vinilinių plokštelių – per trejus metus „Fachwerk“ jų pristatė jau daigiau nei 20, puikiai sekasi ir dukterinėms leidykloms „Colombage“ bei „MD2“ – tiražas. Ne ką mažesni ir klubų lankytojų poreikiai – pavyzdžiui, balandį Mike su kolegomis iš „Fachwerk“ Roman Lindau ir Sascha Rydell į Japoniją skris iškart visam mėnesiui.

„Berghain“ ir „Tresor“ lyg savo virtuvę pažįstantis M. Dehnert „Soul Box“ suvirpinti ruošiasi griežtai ir neieškodamas kompromisų. „Visuomet groju daug dar neišleistos produkcijos, todėl pastaruoju metu neįrašinėju promo miksų“, – techno išpažintojų smalsumą žadina didžėjus.

Kokybiška ir bekompromisė naktis su Berlyno betono vaiku Mike Dehnert, „Mix Subo“ vadu Loranu Vaitkumi ir „Techstylism“ duetu – vasario 17-ąją, penktadienį. „Soul Box“ adresas vis dar tas pats – Vilniaus g. 33.