Pradėta prekiauti bilietais į Jamie Woon koncertą „Lofte“

Kovo 24-ąją į „Loftą“ užsuks vienas sparčiausiai kylančių britų atlikėjų, R&B ir šiuolaikinio dubstepo kūrėjas Jamie Woon. Bilietais į koncertą pradėta prekiauti šią savaitę, kaina svyruoja tarp 103 ir 203 Lt.

„Jis yra „ant bangos“ visame pasaulyje dabar. Ne anksčiau ir ne vėliau. Todėl labai džiaugiuosi, kad atsirado kone nereali galimybė Jamie Woon į Lietuvą pakviesti būtent dabar“, – „Lofto“ pranešime žiniasklaidai cituojamas Viktoras Diawara neperdeda.

Pernai prestižiniuose Jungtinės Karalystės jaunų muzikos talentų rinkimuose „BBC Sound of…“ Jamie pakilo iki ketvirtos vietos. Jį aplenkė tik neabejotiną statusą jau dabar išsikovoję The Vaccines, James Blake ir Jessie J.

Elitinis muzikos tinklaraštis „Stereogum“ Jamie taip pat įtraukė į savo geriausių praėjusių metų naujokų sąrašą, netrukdamas pastebėti, kad Jamie baigė tą pačią muzikos mokyklą Londone, kaip ir Amy Winehouse ir Adele.

Šiandien Jamie Woon populiarumas kyla kartu su dubstepo klausomumu, nors pats muzikantas labiau mėgsta, kai jo muziką priskiria R&B.

Praėjusių metų balandį su šūsniu kultinių muzikantų pradedant Nirvana baigiant Madonna dirbantys Polydor Records išleido debiutinį Jamie Woon albumą Mirrorwriting.

Spalį jis dar kartą priminė apie save, bene pirmasis suremiksuodamas Lanos Del Rey, taip pat Polydor Records globotinės, singlą „Video Games“:

Kartais Jamie nustebina ir, pavyzdžiui, nusifilmuoja save, plaukiantį valtimi ir a capella dainuojantį kol kas populiariausią savo kūrinį „Lady Luck“.

Bilietus į koncertą pardavinėja „Tiketa“. „Loftas“ savo FB primena, kad jis ne arena ir ragina skubėti.