Sostinės klube „Studio 9“ – archyvuojami vakarėliai

Nauja mėnesinė vakarėlių serija Rec●r►, startuosianti šį penktadienį, kovo 16 d. Vilniaus klube „Studio 9“, ruošiasi išskirti ne nauju, tačiau ir nekasdieniu akcentu: visas vakarėlio garsas (nuo gyvų pasirodymų iki DJ setų) bus įrašinėjamas. Pirmame tokiame vakarėlyje pasirodys psihodelinės pop muzikos grupė Candee Train bei KUB Collective didžėjai.

Anot pranešimo spaudai, šis vakarėlis turėtų tapti įdomiu ne tik dalyviams, kurie kažką praleido ar ko nors nepamena, bet ir tiesiog mėgstantiems klausytis gyvų vakarėlių muzikinių įrašų.

Pagrindiniai vakaro svečiai – psichodelinio popso atlikėjai iš Kauno Candee Train. Jie jau vadinami baltaisiais Jimio Hedrikso vaikaičiais. Grupė, pretendavusi laimėti T.Ė.T.Ė. Metų fanko grupės nominacijoje, klube „Studio 9“ pristatys savo debiutinį albumą Hypnopompic. Šį dvejų metų darbo vaisių nemokamai galima atsisiųsti iš grupės tinklalapio. Renginio metu taip pat bus galima įsigyti albumą fiziniu pavidalu, pastarasis įrištas į saldainių dėžutę primenančią pakuotę.

Renginyje prie DJ pulto šių dienų aktualia elektronika, skirta labiau ausims nei šokiams, dalinsis Pakas, Roadsman bei Mayan.

Vakarėlių įrašai bus publikuojami „Studio 9“ (www.facebook.com/Studio9.Vilnius ) ir „K.U.B. Collective“ (www.facebook.com K.U.B.Crew) Facebook paskyrose.