Varšuva ir žiemą kviečia išlįsti iš miško

Vasario 22 ir 23 dieną vyksiančio „Warsaw Winter Music Festival“ plakatas sako, kad atėjo laikas išeiti iš miško, o organizatoriai į klubą „Soho Factory“ (Minska 25) sukvietė visą krūvą įdomių atlikėjų. Pirmasis iš jų – tai Johno Coltrane džiazo įkvėptas Koreless iš Škotijos Glazgo miesto. Dabar jis kuria elektroninę muziką, o jo gerbėjų tarpe tokie atlikėjai kaip Jamie XX, Jacques Greene, Sepalcure, Mark Pritchard ar Mount Kimbie.

Tensnake – tai patyręs prodiuseris iš Hamburgo Marco Niemerski, kuris neslepia susižavėjimo tokiais stiliais kaip italo disco ar boogie. Iš gausios jo įrašų kolekcijos pasauliui labiausiai įsiminė „Permanent Vacation“ išleista EP „Coma Cat“, kurią vis suko ir suko BBC Radio 1 didžėjai, pavyzdžiui Annie Mac.

Pagaliau, į Varšuvos žiemą su savo DJ setu atvyks londonietis Aaronas Jerome arba SBTRKT . Per ilgą savo karjerą jis kūrė UK bass – garage – pop – dubstep stiliaus remiksus visiems nuo Apparat iki Friendly Fires iki Radiohead, o savo kūrybą sudėjo į albumus „SBTRKT“ ir naujausią „Live“.

Be to, į festivalyje dalyvaus didelė galybė Lenkijos elektroninės scenos atlikėjų – gyvai pasirodys

Sofa, The &, Projekt NOD, Skinny Patrini, Olivia Livki, By Proxy, Dance Dance (Games People Play), XXANAXX, Lanbery, didžėjaus Adam Bekett, Flirtini, Hungry Hungry Models, I Say Mikey, Kovvalsky, Boy Division, Boogie, Panda, Jealo ir nuostabiai pasivadinęs Kocurr.

Tiems, kurie labiau linkę klausytis garsų iš Lietuvos ar tą savaitgalį negali atvykti, galime pranešti, kad kovo 9 d. kitame Varšuvos klube „Powiększenie“ (Nowy Swiat 27) koncertuos duetas iš Vilniaus mmpsuf.

Daugiau informacijos: www.facebook.com/WarsawWinterMusicFestival

www.klubpowiekszenie.pl