Reel Big Fish antrą kartą koncertuos Latvijoje

Kovo 22-ąją (penktadienį) amerikiečių ska/punk kolektyvas Reel Big Fish antrą kartą koncertuos Latvijoje – koncertų salėje “Palladium” Rygoje. Juos apšildys Suburban Legends iš Kalifornijos bei All Day Long iš Latvijos.

Po labai sėkmingo anšlaginio koncerto 2008-aisiais, Reel Big Fish sugrįžta į Rygą kovo pabaigoje. Šis koncertas – grupės koncertinio turo, skirto paskutiniam albumui “Candy Coated Fury”, dalis.

Svarbūs ska/punk scenos veikėjai Reel Big Fish susikūrė Huntington Beach, Kalifornijoje ir išgarsėjo su 1997 metų hitu “Sell Out”. Grupė susilaukė plataus pripažinimo ’90-ųjų antroje pusėje, kai “trečiosios ska bangos” klestėjimo laikais išleido albumą “Turn The Radio Off”. Netrukus kolektyvas prarado popscenos susidomėjimą, tačiau subūrė stiprų ir ilgalaikį underground’o palaikymą. Reel Big Fish nutraukė ryšius su korporacijomis 2006-aisiais ir šiuo metu yra viena didžiausių nepriklausomų ska/punk grupių pasaulyje.

All Day Long yra viena seniausių Latvijos ska grupių, maišanti ska muzika su pankroko ir roko energija. Šis koncertas bus ypatingas tuo, jog grupė sugros keletą naujų kūrinių iš būsimo albumo.

“Palladium” koncertų salės yra Marijas g. 21, Rygoje (įėjimas iš Perses g.). Durys atidaromos 19h, muzika skambės nuo 20h.

Internete:

www.palladium.lv

www.reel-big-fish.com

www.suburbanlegends.com

www.nabaklab.lv

www.alldaylong.lv