BIX baras pradeda savo renginių sezoną

Sausio 18d. „Grunge vakarėlis“ – pirmasis didelis 2014 metų gyvo garso koncertas BIX bare. Galėsite išgirsti net dvi grupes.

Pirmoji – vilniečiai Liver. Tai jaunas kolektyvas iš Vilniaus. Kaip patys jaunuoliai sako, esame standartinio roko sąstato: bosistas, būgnininkas ir gitaristas, rėkiantis į mikrofoną. Grupė siekia surasti, o gal net ir sukurti savo nišą Lietuvos muzikoje. Liver repertuare galima rasti tiek “grunge‘ovų” kabinančių dainuškų, tiek į kiaušus spiriančių instrumentinių monolitiniais rifais prie žemės prislėgiančių gabalų. Tačiau jaunuoliai stengiasi savęs neriboti ir nesprausti į jokius rėmus. Groti ir matyti, kad žmonės tave girdi ne vien tik klausosi – didžiausias LIVER malonumas.

Toliau vakarėlyje pasirodys vakaro svečiai – PRANA (Maskva, RUSIJA). Tai jauna neseniai vokalistės/gitaristės ir grupės lyderės Natašos Varlamovos sukurtas ansamblis. Nors ši grupė neseniai susikūrė, tačiau jau spėjo pelnyti klausytojų simpatijas. PRANA klausytojams pasiūlys kokteilį, sudarytą iš grunge, energingo roko, kurio pagrindą sudaro nuostalgija 90jų Sietlo melodijoms (Nirvana, Hole, L7, 7 Year Bitch and Babes in Toyland ir pan.). Nors Prana susikūrė ne taip seniai, jau dabar ji vadinama, viena perspektyviausių grupių Rusijoje. Šią žiemą PRANA leidžiasi į Europinį turą ir neaplenkia BIX baro Vilniuje.

Po gyvos muzikos koncerto paskutines jėgas galėsite iškratyti alternatyvios muzikos rokotekoje.

Bilieto kaina: 10Lt (su LSP-7Lt). Platinama prieš koncertą. Staliukų rezervacija tel. (8-5) 262 77 91. Nuorodos:
https://www.facebook.com/pranagrunge?fref=ts http://www.youtube.com/watch?v=MH6XOWoq2aQ

PRANA puslapis soc. Tinkle В Контакте: http://vk.com/pranagrunge

Sausio 28d. 19.30 val. BIX baras pristato pirmajį Lietuvoje protmūšį „Rokas“

“Rokas” pirmoji tokio pobūdžio viktorina. Klausimai iš pirmo arba antro galo susiję su roko muzika, jos ideologija, ištakomis ir vizijomis.
Viktorinos sudarytojai Vitoldas ir Almantas, parengė klausimus, suskirstytų į penkis turus, kiekviename ture bus po dešimt klausimų. Daugiau informacijos ir komandų registracija: baras@bix.lt

Kiekvieną antradienį 19-22val. BIX baro rūsyje vyksta „Alaus Birža“

BIX bare kiekvieną antradienį 19-22val. BIX baro rūsyje vyksta interaktyvi Alaus Birža. Tai gera proga paragauti įvairių alaus rūšių už mažesnę kainą.

Žmonės atėję į barą labai dažnai renkasi alų ne tik pagal pomėgį, bet dažnai ir pagal kainą: vieni perka pigiausią, kiti brangiausią, treti perka už tiek, kiek turi. Didžiausias tokio pasirinkimo minusas yra tas, kad žmonės gali paragauti tik tos paties rūšies alaus. BIX baras siūlo unikalią progą išbandyti Alaus Biržą.

Alaus Biržoje visuomet pristatomos kelios alaus rūšys, – artimiausiose biržose BIX rūsyje dalyvaus Vilniaus kvietinis, nefiltruotas, tamsusis ir Švyturio ekstra. Alaus kainos startas biržos dieną – 2,5Lt. Tos rūšies alaus, kurio pradedama pirkti daugiausia, kaina kyla – kai ji pasiekia ribą, kuri žmogui nebepriimtina, jis žiūri į biržos ekraną, renkasi, kuris alus pigesnis ar pigiausias, ir ragauja šį. Jei taip pasielgia ir kiti alaus mėgėjai, ir to alaus kaina pamažu pradeda kilti! Tada istorija kartojasi, – interaktyvaus degustavimo privalumas ne tik gera kaina, bet ir puiki proga per vakarą išragauti kelias skirtingas rūšis – tereikia stebėti biržos pokyčius.page2image14960 page2image15120 page2image15280

Savotiškas žaidimas ir galimybė susitikti su draugais prie gero alaus bokalo, neerzinančio piniginės. Kitą dieną visuomet rasite biržos rezultatą internete: https://www.facebook.com/barasbix?ref=hl

Kiekvieną trečiadienį 22val. BIX bare prasideda KARAOKE.

BIX bare kiekvieną trečiadienį vyksta karaoke. Viskas labai paprasta: ateinate, iš mūsų specialaus karaoke meniu išsirenkate norimą dainą, ją padainuojate. Reikia pabrėžti, kad šioje karaoke pirmenybė teikiama alternatyviai muzikai. Aktyviausi vakaro dainininkai apdovanojami paskatinamaisiai prizais!

Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį BIX baro rūsyje vyksta alternatyvios muzikos rokotekos

BIX alternatyvios muzikos rokotekose skamba žinoma/nežinoma/laiko patikrinta/laiko nepatikrinta/populiari/nepopuliari muzika, kurią parinkinėja mūsų DJ. Rokoteka prasideda 23val. Ir tęsiąsi iki 04val. ryto.

DAUGIAU informacijos: www.bix.lt