Metalo meno bienalė “METALOfonas” asmeniškai

(AV17) GALERIJA kviečia visus su  metalu  dirbančius menininkus dalyvauti   tarptautinėje  šiuolaikinio  metalo  meno  bienaleje  METALOfonas: asmeniškai.

2014 m. METALOfonas – asmeniškas. Kiekvienas menininkas, dirbantis su metalu, šią medžiagą renkasi ne šiaip sau. Kiekvienas autorius turi savitą požiūrį į metalą, savitą santykį su juo. Metalas – nepaprasta medžiaga,jo suvaldymas – tarsi stichijų suvaldymas. Dirbant su metalu, tenka prisiliesti ir prie ugnies, ir prie oro, ir prie vandens, ir prie žemės. Tai įkvepia, uždega, tačiau daug pareikalauja ir iš kūrėjo. Todėl bekūrinio, autorių prašome pateikti ir žodinį atsakymą į klausimą – kodėlbūtent metalas? Vienas-du sakiniai ar didesnis tekstas – nesvarbu. Svarbus asmeninis kūrėjo santykis su metalu. Svarbi asmeninė istorija. O svarbiausias – pats metalas.

Dalyvavimo sąlygos:

  • Kiekvienas dalyvis gali pristatyti 1-3 kūrinius. Kūrinyje privalo būti ne mažiau nei 50 proc. metalo. Taip pat darbai turi būti sukurti 2013-2014 m. laikotarpiu bei neeksponuoti Lietuvoje. Kūrinių dydis – ne didesnis, nei 50 x 50 cm.

Darbų atrankai iki 2014m. liepos 19 d. autorius el. paštu info@av17gallery.com pateikia:

  • Tekstą, kuris atspindėtų autoriaus santykį su metalu (ne ilgesnis nei 200 žodžių), užpildytą anketą bei 1-3 nuotraukas (iki 2 Mb JPG formatu) geriausiai atspindinčias darbą taip pat gyvenimo aprašymą (CV)

Darbų atranka:

  • Organizatorių sudaryta kompetentinga komisija iki 2014 m. liepos atrinks kūrinius, kurie geriausiai atspindės parodos temą bei kriterijus. Šie darbai ir bus pristatyti METALOfono parodoje.Tik atrinktų darbų autoriai bus informuoti apie jų darbų dalyvavimą parodoje.

Daugiau informacijos ir anketą galite rasti