“Kas Kas” švenčia gimtadienį su Ir visa tai kas yra gražu yra gražu

Vilniečių pamėgtas baras KAS KAS švenčia jau trečiąjį gimtadienį. Šia proga baras, kaip ir kiekvieną savaitę, dovanos savo lankytojams nemokamą koncertą. Pagrindiniu vakarėlio akcentu pasirinkta išskirtinė grupė „Ir visa tai kas yra gražu yra gražu“ džiugins gimtadienio svečius ekstravagancija ir plūstančia energija. Šį ketvirtadienį, sausio 14 dieną, lietuviška legenda tapusi grupė į sceną įneš geros nuotaikos gūsį ir taip simboliškai pažymės trečiąjį baro KAS KAS gimtadienį.

„Ir visa tai kas yra gražu yra gražu“ grupė priskiriama įvairių žanrų atlikėjams, todėl nesvarbu ar jaunas, ar pagyvenęs – instrumentinės, įsimenančių dainų melodijos sužavės kiekvieną, o šiokių aikštelėje laisvai liesis judesys.

Po pagrindinės grupės pasirodymo atmosferą dar labiau įkaitins DJ Sebastian Ara. Jaunasis atlikėjas pažadėjo, kad surengs nepamirštamą vakarą ir jūsų teismui atiduos geriausią savo muzikos takelį. Todėl pasileiskite plaukus ir būkite nusiteikę pašėlti, nes tokio vakaro KAS KAS publika dar nematė.

Baras dėl šio ypatingo vakaro pasirūpins kiek kitokia aplinka – nuspręsta koncertą surengti ne pirmojo aukšto salėje, kaip įprastai, o viršutinėje. Dėl šios priežasties, kiekvienas svečias turės dar daugiau erdvės šokiams, bendravimui ir kitiems vakaro malonumams.

KAS KAS kolektyvas bus pasipuošęs šventiškai ir lauks kiekvieno, norinčio paminėti kartu, jau trečius metus veikiančio, gausų lankytojų ratą turinčio, baro gimtadienį.

O kaip gi gimtadienis be staigmenos? Visi vakarėlio svečiai, nepasididžiavę ir atvykę, bus maloniai nustebinti, o smagiai praleistas laikas dar ilgai neišblės iš atminties.66

Renginio vieta: Islandijos g. 4, Vilnius

Renginio pradžia: 21:00

Įėjimas: NEMOKAMAS