dadcap išleido debiutinį albumą ir skiriasi su vokaliste

Valentino dieną savo gimtadienį atšventusi bei naują albumą „tvanas“ pristačiusi grupė „dadcap“ praneša, kad šią naujos pradžios dieną pažymėjo ir viena pabaiga. Grupės vokalistė Aurelija Avižinytė praneša apie skaudžias skyrybas: mergina palieka keturis grupės vaikinus ir dalijasi vienu iš ateities planų – visiems kartu sugroti paskutinius koncertus.

„Apie tai kalbėjome tarpusavyje ir ieškojome, kaip atrasti geriausią kompromisą. Juo tapo būtent išėjimas iš grupės“, – tikino Aurelija.

Vaikinai tikina, jog pirmiausia jie – draugai, o tik po to grupė, todėl kiekvieno asmeninio gyvenimo stabilumas jiems yra prioritetas.

Kaip to ženklą ir draugiškų santykių išlaikymo įrodymą, „dadcap“ išleido savo debiutinį albumą „tvanas“, prie kurio kruopščiai dirbo penkiese.

„Mūsų debiutinis albumas „tvanas“ iliustruoja augimą. Kaip ir žmonės laikui bėgant keičiasi, taip ir albumo dainos tai atspindi. Norisi, kad kiekviena daina atrastų savo klausytoją“, – kalbėjo grupė.

Anot „dadcap“, „tvanas“ – yra draugystės šventimas ir įrodymas, kad per tiek metų jie tampa grupe, net jei toliau kelionę jiems teks tęsti be Aurelijos.

„Gaila, bet viskas bus gerai.“, – sakė „dadcap“.

„tvanas“ jau skamba visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose.

2019 metais susibūrusi grupė „dadcap“ Lietuvos alternatyvios muzikos scenoje buvo sutikta su džiaugsmingu jauduliu. Lengvabūdiškais dainų tekstais ir sunkiais ritmais pasižyminti grupė iki šiol išleido ne vieną singlą, grojo „What’s Next in Music“ scenoje bei bendruose koncertuose su žanro kolegomis EGOMAŠINA, jauti, Akli.