diso.kognityvas uždaro vasaros sezoną: paskutinis koncertas Vilniuje prieš albumo įrašus.

Rugsėjo 06 d. Vilniuje, „Vasaros Terasos“ scenoje, pasirodys alternatyvaus roko grupė – „diso.kognityvas“. Vaikinai paskelbė, kad tai paskutinis koncertas prieš užsidarant studijoje.

Grupė „diso.kognityvas“ „Vasaros terasos“ soliniame koncerte pristatys naują kūrinį „Letargas”. Ši daina priklauso trijų singlų serijai, kartu su dainomis „Bėk į tyrus” ir „Streikas”. Grupė skelbia, kad ši dainų serija yra užuominą į šią žiemą išeinantį naują grupės pilno metro albumą, „kartu tai ir naujo etapo pradžia.”, – pabrėžia grupės „diso.kognityvas” narys Henrikas.

„Tai vienas brandžiausių mūsų darbų, nusakantis naujojo albumo toną.“, – sako grupės vokalistas Justinas.

„Vasaros Terasos“ scenoje grupė pasirodo jau ketvirtus metus. Pirmą kartą pasirodę 2020 m. „Red Rose Radio“ sezono atidaryme, o praeitą rudenį koncertavę kartu su grupe „Gruodis“, šiais metais nusprendė daryti solinį koncertą. Renginio pradžiai apšilimą duos unikali ir labai perspektyvi grupė „Nouvelle“.

“Koncertas “Vasaros Terasoje” yra mūsų tradicija, šiais metais bus ketvirtas kartas, kai sezoną uždarome būtent šioje scenoje. Šis pasirodymas mums labai svarbus, ruošiamės groti ilgiausią programą, atgaivinti senus bei, žinoma, pristatyti naujus kūrinius. Rugsėjo 6-os dienos koncertas bus apibendrinantis visą vasaros sezoną, uždarantis vieną ir pradedantis naują kūrybos etapą.”, -sako grupės narys Henrikas.

Grupės „diso.kognityvas“ koncerto „Vasaros Terasoje“ ašimi taps naujausias singlas „Letargas”, tačiau repertuaro nepaliks jau pamilti ir „Spotify“ topus užkariavę, kūriniai „neįdomus.“ ir „savasis“.