Šarūno Joneikio ir Motiejaus Bazaro koncertas „Šarukas ir klavišai“

Jautriai, romantiškai ir viltingai – taip metus pradėti kviečia muzikos autorius ir atlikėjas, grupės „Garbanotas“ vokalistas Šarūnas Joneikis, sausio 17 d. Valstybiniame Vilniaus mažajame teatre kartu su pianistu Motiejumi Bazaru surengsiantis koncertą „Šarukas ir klavišai“.

„Praėjusiais metais Lukiškių kalėjimo cerkvėje vykusiai koncertų serijai „Piano & A Microphone“ kartu su Motiejumi paruošėme programą, kurios rezultatas mus labai nudžiugino, – pasakoja Š. Joneikis. – „Garbanoto“ dainos ir mano asmeninė kūryba, lydima pianino virtuozo, padovanojo į kitą erdvę nukeliančią muzikinę kelionę, kurią nusprendėme pakartoti.“

Visi, dalyvavę pirmajame koncerte gali patvirtinti, kad jautrūs muzikiniai „Garbanoto“ ir jo sielos Šaruko sluoksniai nunešė į kitą pasaulį, laiką, kuriame kiekvienas tarsi esame buvę, tačiau neprisimename matę, nes pradėjus groti, įkrentame į sapną, iš kurio nesinori pabusti.

Šįkart koncertas vyks Vilniaus mažajame teatre, kuris, kaip sako Š. Joneikis, turi stebuklingą skliautą ir teatro aurą. „Tikiu, kad šis koncertas bus kitoks – jautrus, romantiškas, taiklus, – neabejoja kūrėjas. – Juk skambės fortepijonas, balso stygos ir stebuklai, o apšvietimu rūpinsis Justas Liustras. Paruošime gražų vakarą, kuris naujų metų pradžiai mums visiems įkvėps vilties,“ – priduria jis.

Daugiau apie koncertą: https://bit.ly/3HcWPQK