Į turą kartu su EGOMAŠINA leidžiasi ir komikas Žilvinas Kerbelis

Roko grupė „EGOMAŠINA“ pradėjo naujausio albumo „Nejuokinga“ pristatymo turą. Praėjusią savaitę pirmąjį koncertą grupė surengė gimtojoje Klaipėdoje, o šią savaitę pasirodys Vilniuje, Alytuje ir Kaune.

Koncertus apšildys ypatingas svečias – komikas Žilvinas Kerbelis, kuris ant scenos išstos su gitara rankose.

„Esame pažįstami nuo senų laikų, mus suvedė BMX dviračiai. Su Karoliu gal labiausiai, nes kažkada išgėrę lipome per aukštą tvorą, aš užsigavau ir labiau susipažinome, nes draugą nelaimėje pažinsi. Esu gerbėjas ir stengiuosi palaikyti kaip galiu“, – apie draugystę su „EGOMAŠINA“ pasakojo Ž. Kerbelis.

Žilvinas drauge su „EGOMAŠINA“ Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ pasirodys ketvirtadienį, gegužės 30 d., Alytuje, bare „Fenix“ – gegužės 31 d., o Kaune, bare „Hogas“ – birželio 1 d.

„Vilniuje man bus lengviausia pasirodyt, nes nereiks toli važiuot. Šiaip įdomu pasirodyt Alytuj, nors man baisu, kad ten mane suspardys, bet sakė, kad ten daug menininkų, tai gal nesuspardys. Arba dar labiau suspardys“, – sakė Ž. Kerbelis.

Žilvinas sako, kad visi į koncertus turėtų ateiti būtent dėl „EGOMAŠINOS“ – jie kuria gerą muziką, kurios bet kur neišgirsi, bei nebijo rizikuoti.

„Truputį baisu pasirodyti prieš „EGOMAŠINĄ“, bet tikiuosi viskas gausis ir atidarysim naujas Lietuvos „cringe“ aukštumas“, – į koncertus kviečia Ž.Kerbelis.

„EGOMAŠINA“ gerbėjų ilgai lauktą naują albumą „Nejuokinga“ išleido gegužės viduryje – šiame albume grupė davė daugiau laisvės pasąmonei ir atsitiktinumui nei įprastai.

„Norėtume, jog albumas įkvėptų klausytojus. Gal įkvėptų padaryti geriau, gal įkvėptų pasijuokt iš savęs, o gal įkvėptų susimąstyti. Pasiimkit iš jo tai, kam ko reikia“, – apie albumą pasakojo „EGOMAŠINA“.

Albumas, kurio leidybą dalinai finansavo asociacija LATGA, prieinamas visose muzikos klausymosi platformose, o „Nejuokinga“ vinilo plokštelę jau galima užsisakyti agentūros „Perspective Collective“ tinklalapyje.