Nemokamas IJO leidinys – Envizagae records erdvėse

Pastaruoju metu vis dažniau galima išgirsti naujos produkcijos iš Londone šiuo metu reziduojančio IJO. Derlingas ruduo jau atnešė keletą pavienių naujų kūrinių atlikėjo MySpace erdvėje – vienas iš jų tai nostalgiškai lengvas bei atmosferiniais garsais apraizgytas „The Picture“.

O štai visai nesenai „CD-R“ „leible“ Envizagae Records pasirodė visiškai naujas IJO darbų rinkinys pavadintas „Rown#4”. Čia galima rasti keturis, jam nebūdingus kūrinius pasižyminčius old skool elektronika ir monotonišku IDM. Visą leidinį nemokamai galima parsisiųsdinti skaitmeniniu formatu iš oficialios svetainės www.envizagae.de. Rekomenduojame anksti temstantiems vakarams prie stalinės lempos.

Beje, tai jau nebe pirmas IJO kūrybos išstojimas šame leible. Anksčiau Envizagae Records išleido jo penkių kompozicijų rinkinį nedidelėje 8” kompaktinėje plokštelėje, pavadintoje „Quastic! Tracks”.

Na, o desertui Klaipėdos elektroninės scenos pionierius paruošė intriguojantį kūrinuką „Lithuanian Pop Fiesta Vol 1”. Išgirsk tai IJO MySpace erdvėje