Nauji muzikos albumai

Sveikinam visus U2 gerbėjus! Praėjusią savaitę išėjo No Line on the Horizon. „Pitchfork Media“ šį albumą pasveikino 4.2 balais iš 10, o „Rolling Stone“ 5 žvaigždėmis iš 5 – tokios naujienos pasauliui svarbios.

Electronic body movement ir electroclash grupė iš Vokietijos And One, susikūrus gūdžiais 1989 metais, savo dvidešimtmečio proga išleidžia albumą Bodypop 1 1/2.

Cypress Hill reperis B Real išleidžia savo solo Smoke N Mirrors. Yo man!, kaip sakė youtube komentatoriai.

BRealTV # 17 – The Smoke’n’Mirrors Launch Party

DJ Cam quartet išleidžia albumą Stay. Seniai begirdėtas prodiuseris prancūzas DJ Cam, tūlam muzikos gerbėjui žinomas dar nuo praeito tūkstantmečio pabaigos, vienas pirmųjų išleidęs DJ Kicks kompiliaciją dar 1997 m., sugrįžta kartu su trimis muzikantais ir vokalistėmis Guillaume Naturel ir Inlove.

Garage veteranas, vienas dubstep pradininkų El-B, kurio įtaką sau patvirtina net Burial, išleidžia kompiliacija The Roots of El-B. Įrašų kompanija Tempa džiaugiasi.

Kompanijoje Ninja Tune švelniais garsais debiutuoja The Long Lost su to paties pavadinimo albumu.

Mergaitiškos pop muzikos mesteli Obi Best, anksčiau savo gaiviais vokalais pritardavusi The Bird And The Bee, jos naujas albumas Capades pasirodė vasario 24 d.

Obi Best „It’s Because of People Like You“

Soopasoul, išgirtas I-DJ ir DJ Mag, įšoka į muzikinį traukinį su Twin Stix. Pieštų mergų kompiliacijos Hed Kandi, į savo naują rinkinį Kandi Lounge 2009 įtraukė jų gabalą „Brand Nu“.

Soopasoul „Brand Nu“

Truputį primirštas Towa Tei, maišęs japonišką Shibuya-kei pop su elektronika, išleidžia Big Fun.