Brian Eno albumas – džiaugsmas ir kolekcionieriams

Neseniai pasirodžiusi informacija apie naują legendinio atlikėjo Brian Eno albumą Small Craft On A Milk Sea jau dabar žavi savo tikru ir išpuoselėtu kūnu. Garsas kiekvieno ausis turėtų pasiekti lapkričio mėnesį tiesiai iš Warp varpinės.

Apie muzikinę dalį kol kas žinoma tik tiek, jog prie reikalų nagus prikišo tokių žinomų atlikėjų kaip pats Brian Eno, Herbie Hancock ar David Holmes pripažintas kompozitorius ir pianistas Jon Hopkins. Taip pat savęs įdėjo ir anksčiau su albumo autoriumi bei Paul Simon, Nik Kershaw, Grace Jones, Nick Cave dirbęs Leo Abrahams.

Albumas pasirodys ne tik įprastos kompaktinės plokštelės ar skaitmenos formatais. Išskirtinai muzikos gurmanams Small Craft On A Milk Sea pasirodys riboto rinkinio tiražu, kuriame bus sunkiasvoris vinilas, dviguba kompaktinė plokštelė ir litografijos būdu atspausta spauda.

Taip pat bus galima įsigyti ir kolekcininkams skirtą, 250 vienetų tiražu išleistą rinkinį, kuriame be vinilo ir kompaktų taip pat bus šilkografijos būdu padaryta, autorinė Brian Eno iliustracija, kiekviena kurių jo ranka pažymėta unikaliu skaičiumi.

Viskuo pasigrožėti galite čia www.brian-eno.net