Lapkričio penktadieniais Vilniuje – naktinių koncertų ciklas

Lapkričio mėnesį po vakarinių džiazo koncertų restoranas „Soul & Pepper“ kviečia į naktinėje erdvėje penktadieniais vyksiantį koncertų ciklą „Soul & Pepper Nights“. Lapkričio 7-ą nuo vidurnakčio šokiui kvies vienintelė cumbia muziką Lietuvoje grojanti grupė Parranda Polar, lapkričio 14-ąją – Vilniuje pernai viešėjęs ir teigiamų atsiliepimų sulaukęs multiinstrumentalistų duetas iš Slovakijos „Gonsofus“, lapkričio 21 – ąją penkių vyrukų „Vibegang“ skleidžiamos jazz, funk, groove vibracijos, o lapkričio 28-ąją amerikiečio „Emperor X“ gitariniai indie elektronikos eksperimentai.

Penktadieniais po vidurnakčio iš restorano erdvės ir muzikinį foną joje kuriančių džiazo muzikantų veiksmas persikels į mažesnę erdvę, kur lapkričio 7 d. Kolumbijoje gimusį muzikinį stilių cumbia Lietuvoje skleidžianti grupė „Parranda Polar“ mėgins atitolinti artėjančią žiemą, savo muzika primindami apie šiltos saulės keliamą džiugesį. Grupėje groja Adomas Koreniukas (akordeonas, vokalas), Jonas Narbutas (perkusija, mušamieji), Vytautas Puidokas (bosinė gitara)

Prie lapkričio 7 dienos renginio taip pat prisijungs ir šiuo metu Belgijoje gyvenantis buvęs grupės “Botanichesky Sad” perkusistas ir radijo laidos “Substantsiya” vedėjas Igor Lager, sukantis plokšteles nuo 1995-ųjų. DJ Lager yra sukaupęs gausią lounge, acid jazz, funk, soul, bossanova, mambo ir kitų stilių kolekciją, kuria žada pasidalinti ir su renginio lankytojais.

Lapkričio 14-ąją antrą kartą Lietuvoje svečiuosis Slovakijoje reziduojantis vengrų ir rusų kilmės muzikinis duetas Gonsofus. Funk ir hip-hop stiliai gyvais instrumentais jungiami su melodijomis, plaukiojančiomis tarp regio ir balkaniško folkloro.

Penktadienio naktinių renginių pradžia 23:00

Soul & Pepper @ “GO9” (Gedimino pr. 9, Įėjimas nuo centrinio pašto pusės)

Lapkričio 7 d. renginio prieiga: https://www.facebook.com/events/760650007304596/

Parranda Polar: https://www.facebook.com/parrandapolar

DJ Lager: http://promodj.com/ambient14/lives/2412365/Il_Forno

Gonsofus: http://www.gonsofus.com/