Gastronomija, kultūra, mada ir nesibaigiantys šokiai: Palangos “Rąžė” šį sezoną žada naujienų

Socialinis klubas, kultūros ir vakarėlių bei gastronomijos erdvė Palangoje „Rąžė” skelbia oficialų sezono atidarymą. Vasaros sezonas žada naujienų: stebins kur kas platesnė kultūrinė programa ir naujai atgimusios diskusijos, degustacijos, dar spalvingesnis skonių pasaulis bei šokių vakarėliai.

„Nors „Rąžė” dažnam asocijuojasi su vakarėliais, šio sezono programa dar labiau atskleis dvilypumą. Dienos metu, tai erdvė visai šeimai, kurioje galima mėgautis įvairiu maistu, dalyvauti kultūriniuose renginiuose, degustacijose ir akustiniuose koncertuose. Tuo tarpu, naktį visai kitomis spalvomis atgyja elektroninės muzikos ir šokių erdvė”, – sako Jonas Austrevičius, socialinio klubo „Rąžė” programos vadovas.

Nuo diskusijų iki degustacijų

Beveik dešimtmetį kurorto širdyje gyvuojanti „Rąžė” šiemet kur kas atviresnė kultūrinei programai. Birželio 27 d. laukia degustacija, kuri nustebins ne tik patiekalų, bet ir vyno įvairove. Įprastomis darbo dienomis lankytojai gali ragauti amerikietiškus mėsainius, neapolietiškas picas, išbandyti azijietišką virtuvę ir tradicinius Meksikos patiekalus.

„Paskutinį birželio savaitgalį vyks „Suokalbis” po atviru dangumi su Mariumi Čižausku ir laidos svečiu Mantu Stonkumi. Savaitgalį vainikuos naują akustinę programą paruošusio atlikėjo FC Baseball koncertas”, – papildo programos vadovas.

Tarp ryškiausių sezono vakarėliu, J. Austrevičius mini liepos 5-6 dienomis vyksiantį renginį „B.i.g Tasty Invites“. Šokiai prasidės paplūdimyje, „Ošia“ kupole, kur gros „Tarp Dviejų Aušrų“ prelegentai – Less Feeling, Mountak, Oyster ir Balsys. Šokiams persikėlus į „Rąžę“ vakarėlį tęs užsienio pažiba Konstantin, Aistė Regina ir Pakas su Roads.

„Antrąją renginio dieną kviečiame į ekskursiją po senąsias Palangos diskotekų vietas, kurią ves Jonas Oškinis ir Povilas Pauplys. Įspūdžius aptarsime sugrįžę į „Ošia“, kur vyks diskusija apie tai kas buvo ir kas dar laukia pajūrietiškoje Lietuvos šokių muzikos scenoje. Diskusiją ves melomanas, radijo laidų vedėjas Loranas Vaitkus ir žurnalistė Kotryna Lingienė”, – pasakoja programų vadovas.

Vakarą vainikuos kanadiečių atlikėja, prodiuserė ir didžėjė Yu Su bei lietuvių duetas Big Changa ir atlikėjas Mountak.

J. Austrevičius pažymi, kad išvardinti renginiai – tik dalis to, ką komanda paruošė šiam vasaros sezonui, daugiau informacijos siūlo ieškoti „Rąžė” socialiniuose tinkluose.

Bendruomenę buria visus metus

Nors oficialus socialinio klubo sezonas dažniausiai prasideda vasarą, J. Austrevičius pabrėžia, kad „Rąžė” jau kurį laiką yra ne tik sezoninė vieta, renginiai vyksta ir šaltuoju metų laiku.

„Pastebime, kad šaltuoju sezonu Palangoje trūksta vietų, kurios siūlo kultūrinę veiklą ir buria bendruomenę. Tad į įvairius renginius gyventojus ir poilsiautojus kviečiame visus metus. Neketiname sustoti ir turime planų plėsti nesezoninių renginių repertuarą”, – dalinasi programų vadovas.