Kabinetas w/ Eiktubaiktu

Kasmėnesinėje “Radio Vilnius”  laidoje “Kabinetas” – ką tik iš festivalio Vokietijoje grįžę Eiktubaiktu – viena ryškiausių Lietuvos naujosios kartos grupių. Šią vasarą kvartetas išleido savo antrąjį minialbumą “Industria”. Grupė garsėja ne tik emocingais savo koncertais, bet paslaptingaisiais generatoriaus vakarėliais, vykstančiais įvairiose netikėtose vietose.

120 minučių skirtų progresyviai ir ieškančiai lietuviškai muzikai bei jos procesams. Pirmoji valanda skirta pokalbiams su įvairiais scenos veikėjais, o antrosios metu klausomės jiems svarbių ir įdomių muzikinių kūrinių.

“Kabinete” jau lankėsi: Ambulance on Fire, IYE, Stavaris, Liudmila, Plié, Sheep Got Waxed, Lapkričio Dvidešimtosios Orkestras, Local Blood, Martynas Butkevičius, Matas Aerobica, Gintautas Babravičius, ba., Ministry of Echology, Šiaurės Kryptis, Brokenchord, Keista Bjauri Žuvis, Kastetas, El Chico Fuendre, Vladas Dieninis, Lukas Malinauskas (McLoud), Akli, Monikaze, punktò, Orai, Kyla Vėjas, Palmės Žiedas, “Retrito Smarso” atstovai… Visus šiuos pokalbius galima rasti “Radio Vilnius” archyve.

Posėdžio garsorama:

1. Eiktubaiktu – Please
2. Eiktubaiktu – Somebody Else
3. Eiktubaiktu – I Will Save Me
4. Eiktubaiktu – Underglow
5. Eiktubaiktu – Woman
6. Portishead – Roads
7. ADHD – Merkilegt (Live on KEXP)
8. Tropical Fuck Storm – You Let My Tyres Down
9. Om – Rays of the Sun To the Shrinebuilder
10. Ty Segall – Feel
11. Erimaj – Plants
12. 7 Year Bitch – Dead Men Don’t Rap