Vilniaus muzikiniame žemėlapyje nauja vieta: penktadienį duris praveria klubas „Mello“ 

Vilniaus stoties rajone kultūrinis sujudimas – čia spalio 11 d. duris praveria nauja erdvė – „Mello“! Įvairiems stiliams ir muzikos žanrams atviras klubas žada išsiskirti savo kuriamu gyvos muzikos renginių turiniu, o už jo vairo ir Lietuvos muzikos industrijoje žinomi vardai!

„Patys esam muzikos vadybininkai, renginių organizatoriai, daugelį metų narstę Vilniaus ir ne tik Vilniaus muzikines erdves. Atėjo laikas sukurti tokią erdvę, kurios patys ilgai ieškojome. „Mello“ atidarymas, kaip ir planuojama veikla, bus atvira įvairiems muzikos stiliams. Tikim, ji taps jaukia muzikos aikštele tiek žinomiems, tiek savo karjerą pradedantiems muzikantams“,- pasakoja „Flow Music“ muzikos agentūros įkūrėjas, renginių organizatorius Motiejus Čaplikas.

„Mello“ spalio 11 dieną užtikrintai taria „Atsidarom!“ ir kviečia į pirmąjį oficialų koncertą, kuriame bus galima išgirsti savo karjerą nuo repo kovų pradėjusį, jaunosios kartos repo atlikėją ir vieną žymiausių repo improvizacijos puoselėtojų – Pijų Operą, taip pat scenoje su akustine programa išvysime aktorių, dainų autorių ir atlikėją, grupės „Abudu“ lyderį – Domantą Starkauską. Atidarymo vakarėlio nuotaiką kurs ir žymaus festivalio Olandijoje „ESNS“ kylančių Europos talentų nominaciją bei „M.A.M.A“ metų proveržio statulėlę susižėrusi avant-pop kūrėja Monikaze. „Mello“ su atidarymu sveikins ir daugiau nei ketvirtį amžiaus Lietuvos muzikos scenoje skambantis – DJ Mamania!

„Šio naujo muzikos klubo atidarymo iš tiesų laukiau. Gerai pažįstu žmones, kurie dirba ties šiuo projektu ir esu užtikrintas, kad „Mello“ stebins nestandartiniais sprendimais ir profesionalumu, čia skambės gera muzika ir bus jauku kaip namie! Atidarymo proga ruošiu sau ir publikai nestandartinį pasirodymą, penktadienio vakaro sambrūzdyje – dalis garso skambės iš gyvą muziką atliekančių profesionalų, o kita dalis – legendinio DJ Mamania sukamų patefonų. Spalio 11-ąją derinsim klasikinio repo ir jazzo elementus viename”,- apie tai, ko galima tikėtis, pasakoja Pijus Opera.

Iškart po galingo atidarymo penktadienį „Mello“ serviruoja ir dar daugiau renginių: jau spalio 12 dieną būtent čia, penkerius metus lauktą, ketvirtąjį solinį albumą „Geros naujienos“ pristatys viena žinomiausių repo grupių Lietuvoje „Despotin FAM“. Spalio pabaigoje „Mello“ sienos priims ir po metų pertraukos grįžtančias „MC Battle” atrankines kovas, o spalio 17-19 dienomis kvies eksperimentuoti bei improvizuoti kartu su tarptautiniu festivaliu „Vilnius Jazz”, festivalio naktinėje programoje „Vilnius Jazz Nights Stage”.

„Mello“ jau šį penktadienį atveria duris muzikai ir nuotykiams, patogiai įsikūręs tarp stočių, įkurtuvių sveikinimus priims adresu Geležinkelio g. 6!

Daugiau informacijos: (2) Facebook